Over ons

In het begin van de vorige eeuw is de firma Nelissen als fabrikant van karrenwielen onstaan.  In 1937 is de firma dan geëvolueerd naar detailhandel in meubelen.Toen onstond, weliswaar nog zeer beperkt, de eerste toonzaal aan het Kerkplein te Lanaken.

Tot in 1952 werden in de schrijnwerkerij nog zelf meubelen gemaakt. Doch toen ook al drong specialisatie zich op en bracht de firma Nelissen ertoe om zich uitsluitend toe te leggen op de aan- en verkoop van meubelen. Dat gebeurde natuurlijk met een vakkennis die een specialist eigen is. De voordurende groei van de oudste meubelzaak  van Lanaken vereiste steeds nieuwe uitbreidingen.

Zo werd in 1966 een totaal nieuw gebouw opgetrokken met ruime en gezellige toonzalen, zoals men ze nu nog kent. Vanzelfsprekend is de collectie meubelen door de jaren heen erg gewijzigd van eenvoudige meubeltjes in de oorlogsjaren tot een uitgebreid gamma aan klassieke en moderne meubelen.

Op het laatste van vorige eeuw werd de specialisatie nog verder doorgedreven.Vanaf dat moment ging de firma Nelissen zich uitsluitend toe leggen op het segment 'zitten en slapen'. Men kan gerust stellen dat Meubelen Nelissen de grootste specialist is in de verre omtrek als het gaat over bankstellen en relaxzetels.

Service en vertrouwen, daar is de zaak reeds 80 jaren op gebouwd en dit is nog steeds van tel. Ook de derde generatie staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

​​​