Wij maken plaats...

Vele KOOPJES die niet alleen mooi zijn voor uw interieur maar ook mooi meegenomen zijn voor uw portemonnee !

Tijdens SOLDEN tot 31 januari kortingen tot -70%.

Waarom Meubelen Nelissen?

  • de grootste 'ZIT en 'SLAAP' specialist in de wijde omgeving
  • al 80 jaar toonaangevend
  • een uitgelezen collectie
  • top kwaliteit tegen betaalbare prijzen
  • oneindig veel mogelijkheden
  • service na verkoop
  • Vanaf € 1000,- gratis thuisbezorging in een straal van 50km

Vele tevreden klanten weten het al!

Trendy en betaalbaar...

Wij bieden u een keuze uit meer dan 50 bankstellen of salons. Dit zowel in klassiek, modern of eigentijdse vormgeving. Eveneens heeft u een ruime keuze aan kleuren in leder of stof.

De zitmeubelen van Meubelen Nelissen bieden in de eerste plaats een uitmuntend zitcomfort, dit door onder andere de hoge ruggen die een typisch element zijn van de salons. Perfect voor de ondersteuning van de nek en rug. Het inbouwen van een relaxzetel is bij de meeste modellen een optie, al dan niet elektrisch of manueel. Bijna alle salons zijn beschikbaar met een relaxfunctie.

Trendy zitmeubelen van hoogwaardige kwaliteit , perfecte afwerkingen garanderen u jaren lang uitstekend zitcomfort van de meest innoverende Europese en Belgische fabrikanten:Mecam , DEZ,YLF, Avanti ,BW,Varam, Hima , Poldem, DFR,Italialiving, Enbé ......

Heerlijk ontspannen in een relaxzetel...​

Omdat goed zitten iets heel persoonlijks is vindt bij ons niet alleen een ruime keuze,méér dat 150 relaxzetels,maar geniet u ook van een deskundig advies.

Bij meubelen Nelissen vindt u de relaxfauteuil die bij u past:manueel of elektrisch verstelbaar maar ook met opsta hulp en dit in stof of lederen bekleding voor een klassiek alsook voor een modern interieur.

Hier op deze site vindt u een kleine greep uit onze enorme collectie. Ervaar het uitstekende comfort en kwaliteit in onze showroom!

We voeren de meest bekende merken van relaxzetels: Mecalux, Linga , Cammé , Himolla, Zerostress, Senator, Hukla , D.E.Z. , De Toekomst , Avantie ,Young Line Furniture, Hima, DFR , IMW,BW ,Antistress.....

ZO WORDT ZITTEN EEN ECHT FEEST !

Perfecte slaapcomfort.

​U kunt bij ons terecht voor boxsprings, bedden, matrassen, lattenbodems, bedbanken, hoofdkussens en kleerkasten.

Aangezien mensen ongeveer een derde van hun leven in bed doorbrengen,is een 'gezond' bed erg belangrijk. Daarom besteden wij de uiterste zorgen aan uw slaapcomfort. Wij geven u een deskundig advies dat garant staat voor een optimaal slaapcomfort. Dit geheel op uw wensen afgestemd en zonder wakker te moeten liggen van de prijs.

Ontwaak als een vorst!

U vindt bij ons de Belgische kwaliteitsmerken zoals : Elsach, DSC company , Dreamdesign , Revor, Jaritex ...